
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kiaušinių – 3vnt.
- Svogūnų laiškų – 50g
- Pomidorų – 5vnt.
- Šprotų – 480g
Gaminimas
- Išverdame kiaušinius.
- Pomidorus nuplauname ir nupjauname viršūnėlę taip, kad būtų galima šaukštu išimti pomidoro vidų su sėklomis.
- Tuščiavidurius pomidorus pabarstome druska ir pipirais.
- Kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į dubenį. Pabarstome druska ir pipirais.
- Nuo šprotų nupilame aliejų ir sudedame juos į dubenį su kiaušiniais (geriausia šprotus truputį pasmulkinti).
- Sudedame smulkintus svogūnų laiškus ir viską išmaišome. Šią masę dedame į pomidorų vidų ir uždedame nupjautą viršūnėlę.
- Patiekiame kaip užkandį.
Parašykite komentarą