• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorai įdaryti šprotais

2010-09-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Pomidorai įdaryti šprotais

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Kiaušinių – 3vnt.
  • Svogūnų laiškų – 50g
  • Pomidorų – 5vnt.
  • Šprotų – 480g

Gaminimas

  1. Išverdame kiaušinius.
  2. Pomidorus nuplauname ir nupjauname viršūnėlę taip, kad būtų galima šaukštu išimti pomidoro vidų su sėklomis.
  3. Tuščiavidurius pomidorus pabarstome druska ir pipirais.
  4. Kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais ir sudedame į dubenį. Pabarstome druska ir pipirais.
  5. Nuo šprotų nupilame aliejų ir sudedame juos į dubenį su kiaušiniais (geriausia šprotus truputį pasmulkinti).
  6. Sudedame smulkintus svogūnų laiškus ir viską išmaišome. Šią masę dedame į pomidorų vidų ir uždedame nupjautą viršūnėlę.
  7. Patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: kiaušiniai, pomidorai, šprotai, svogūnų laiškai, užkandis

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Krabų lazdelių ir pupelių mišrainė
Sekantis įrašas: Grybų padažas mėsai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt