• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pomidorai įdaryti su pikantiška varške

2011-04-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*4 pomidorai
*350g varškės
*3 skiltelės česnako
*50g petražolių
*3 v.š. grietinės
*druska ir pipirai

Gaminimas

:
Nupjauname pomidorų viršūnėles (kepurėles) ir išimame vidų.
Varškę kartu su grietine, česnaku, druska ir pipirais elektriniu maišytuvu sumaišome iki vientisos pertrintos masės.
Į varškę sudedame smulkintas petražoles, sudedame smulkintas nupjautas pomidorų kepurėles ir išmaišome.
Į išskobtus pomidorus šaukštu dedame varškės ir papuošiame šakele petražolių.
Pomidorus įdaryti su pikantiška varške patiekiame kaip užkandį.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: česnakas, grietinė, Patiekalai receptai, petražolė, pomidorai, receptas, užkandis, varškė

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Trinta salierų sriuba su kepta šonine
Sekantis įrašas: Orkaitėje keptų daržovių vėrinukai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt