• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pupelės prie alaus

2011-03-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*350g baltų pupelių
*4 skiltelių česnako
*1 svogūnas
*100g rūkytų lašinukų ar šoninės
*1 v.š. grietinės
*50g petražolių
*druska ir pipirai

Gaminimas

:
Pupeles išverdame ir nusausiname.
Įkaitiname keptuvę ir sudedame smulkintus lašinukus, kuriuos kepame 3 minutes maišydami. Po 3 minučių sudedame svogūną ir kartu su lašinukais kepame keletą minučių ant vidutinės ugnies. Iškeptus spirgučius su svogūnais sudedame į dubenį su pupelėmis.
Į keptuvę su lašinukų riebalais sudedame smulkintus česnakus, beriame pipirų ir minutę kepame. Po minutės į keptuvę sudedame pupeles su spirgučiais, sudedame smulkintas petražoles, beriame druskos ir sudedame grietinę. Viską išmaišome ir ant vidutinės ugnies dar troškiname 3-5 minutes.
Šios pupelės su spirgučiais ir svogūnu puikiai tiks kaip užkandis prie alaus.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: česnakas, grietinė, lašinukai, Patiekalai receptai, petražolė, pupelės, receptas, spirgai, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Kininio kopūsto mišrainė su krabų lazdelėmis
Sekantis įrašas: Aštri morkų ir vištienos sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt