Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 1 šaukštas
- Citrinos sulčių – 3 arbatiniai šaukšteliai
- Natūralaus jogurto – 30g
- Juodųjų alyvuogių – 50g
- Konservuotų baltųjų pupelių – 400g
- Česnako skiltelių – 2vnt.
- Petražolių – 1 šaukštas
Gaminimas:
- Nusausiname pupeles ir sumalame elektriniu smulkintuvu.
- Sudedame smulkintus česnakus, citrinų sultis, aliejų, jogurtą ir dar kartą sumalame.
- Į gautą masę dedame petražoles, beriame druskos ir pipirų ir šaukštu išmaišome.
- Paštetą sudedame į dubenį, užbarstome smulkintas alyvuoges ir valandai dedame į šaldytuvą.
- Patiekiame su juoda ar balta duona.
- Puikiai tiks kaip užkandis su sūriais sausainiais.
- Skanaus!
Parašykite komentarą