• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pupelių-žirnelių užkanda su skrudinta duona

2014-10-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • baltos sumuštinių duonos
  • 150g žalių žirnelių (gali būti ir šaldyti)
  • 150g mažų baltųjų pupelių (virtų)
  • 3 v.š. aliejaus
  • 1 v.š. miltų
  • 1 v.š. grietinės
  • 40g svogūnų laiškų
  • 2 skiltelės česnako
  • 0,25 a.š. kario prieskonių
  • 50g tarkuoto parmezano sūrio
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Žirnelius išverdame ir nusausiname. (Nuoviro neišpilame).
Įkaitiname keptuvę su aliejumiu ir sudedame virtas pupeles bei žirnelius, kuriuos ant silpnos ugnies kepame apie 10 minučių.
Svogūno laiškus ir česnakus susmulkiname ir sudedame į keptuvę su žirneliais. Kepame dar 2 minutes.
Į keptuvę suberiame miltus ir užpilame 2 v.š. žirnelių nuoviro. Išmaišome ir dar porą minučių troškiname.
Sudedame grietinę, beriame druskos ir pipirų bei kario prieskonius. Kaitiname dar porą minučių ir nuimame nuo ugnies.
Paruoštą pagardą dedame ant paskrudintos baltos duonos riekučių, pabarstome tarkuotu sūriu ir patiekiame kaip užkandį. Galima patiekti šiltą.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: česnakas, duona, grietinė, karis, miltai, parmezano sūris, pupelės, sviestas, svogūnų laiškai, žirneliai

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Makaronai su kiauliena ir daržovėmis
Sekantis įrašas: Itališka peperonata »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt