• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pusryčių skrebutis su braškėmis ir migdolais

2011-01-12 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 10 riekės sumuštinių duonos
  • 200g smulkintų migdolų
  • 200g braškių
  • 3 kiaušiniai
  • 100g vanilinio jogurto
  • 100g pieno
  • 3 v.š. sviesto
  • 4 v.š. cukraus

Gaminimas


Dubenyje išplakame kiaušinius su pienu ir jogurtu.
Braškes nuplauname, supjaustome riekelėmis ir užbarstome cukrumi.
Įkaitiname keptuvę su sviestu.
Duonos riekės pamirkome kiaušinių plakinyje, apvoliojame smulkintuose migdoluose ir dedame į keptuvę, kur kepame po 1-2 minutes iš abiejų pusių.
Pusryčių skrebučius patiekiame šiltus su braškėmis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: batonas, braškės, cukrus, kiaušiniai, migdolai, natūralus jogurtas, pienas, sviestas

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Lašišos kepsnys su kreminiu citrinų-garstyčių padažu
Sekantis įrašas: Pusryčių apkepas su obuoliais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt