Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Citrinos sulčių – 1 arbatinis šauktštelis
- Graikinių riešutų – 50g
- Tepamų sūrelių – 50g
- Baltos duonos riekių – 5vnt.
- Petražolių – 2 šaukštai
- Paprikų (raudonųjų) – 20g
- Svogūnų – 0.2vnt.
- Sviesto – 4 šaukštai
Gaminimas
- Sviestą sumaišome su lydytu sūriu, citrinų sultimis, žiupsneliu druskos, smulkintomis petražolėmis, svogūnais ir paprikomis.
- Tepame sviestą ant sumuštinių duonos riekės, pabarstome riešutais ir dedame ant viršaus kitą apteptą riekę.
- Sumuštinį paspaudžiame ir prieš patiekdami palaikome šaldytuve nors 15 minučių.
Parašykite komentarą