Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 20g
- Svogūnų laiškų – 50g
- Tepamų sūrelių – 20g
- Varškės – 100g
- Baltos duonos riekių – 8vnt.
- Ridikėlių – 200g
Gaminimas
- Varškė turėtų būti pertrinta.
- Sviestą sumaišome su lydytu sūriu, varške bei žiupsneliu druskos.
- Sutarkuojame ridikėlius, susmulkiname laiškus ir sudedame į paruoštą sviestą ir dar kartą gerai išmaišome.
- Ridikėlių masę tepame ant sumuštinių duonos, ant viršaus dedame kitą riekę duonos ir truputėlį paspaudžiame.
- Sumuštinius perpjauname pusiau (į trikampius) ir prieš patiekdami bent 20 minučių palaikome šaldytuve.
- Šis užkandis puikiai tiks prie arbatos ar kavos.
Parašykite komentarą