• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pusryčių sumuštinis su ridikais ir svogūnų laiškais

2010-09-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Pusryčių sumuštinis su vištiena ir kariu

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Sviesto – 20g
  • Svogūnų laiškų – 50g
  • Tepamų sūrelių – 20g
  • Varškės – 100g
  • Baltos duonos riekių – 8vnt.
  • Ridikėlių – 200g

Gaminimas

  1. Varškė turėtų būti pertrinta.
  2. Sviestą sumaišome su lydytu sūriu, varške bei žiupsneliu druskos.
  3. Sutarkuojame ridikėlius, susmulkiname laiškus ir sudedame į paruoštą sviestą ir dar kartą gerai išmaišome.
  4. Ridikėlių masę tepame ant sumuštinių duonos, ant viršaus dedame kitą riekę duonos ir truputėlį paspaudžiame.
  5. Sumuštinius perpjauname pusiau (į trikampius) ir prieš patiekdami bent 20 minučių palaikome šaldytuve.
  6. Šis užkandis puikiai tiks prie arbatos ar kavos.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai, Vegetariški patiekalai Tagged With: duona, lydytas sūris, ridikai, sumuštinis, sviestas, svogūnai, užkandis, varškė

 

Panašūs receptai

Sumuštiniai su keptomis daržovėmis bei pelėsiniu sūriu
Sumuštiniai su pupelėmis ir salieru
Keptas sumuštinis su špinatais
Keptas sumuštinis su špinatais

Previous Post: « Krevečių salotos su salieru
Sekantis įrašas: Trinta salierų sriuba »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt