Ingridientai
- Majonezo – 30g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Vištienos krūtinėlės – 300g
- Salierų – 2vnt.
- Kario prieskonių – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Žemės riešutų – 50g
- Baltos duonos riekių – 8vnt.
- Sviesto – 4 šaukštai
Gaminimas
- Išvirtą vištieną susmulkiname ir sumaišome su smulkintais riešutais, pjaustytu salieru, prieskoniais ir majonezu.
- Ant sumuštinių duonos plonai tepame sviesto, dedame vištienos salotų ir ant viršaus vožiame kitą duonos riekę, apteptą sviestu. Sumuštinį truputį paspaudžiame ir perpjauname pusiau (trikampiu).
- Prieš patiekiant bent 20 minučių palaikyti šaldytuve.
- Šis sumuštinis puikiai tiks kaip užkandis prie arbatos ar kavos.
Parašykite komentarą