Ingridientai
- Majonezo – 30g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Svogūnų – 10g
- Fermentinis sūrio – 50g
- Petražolių – 1 šaukštas
- Dešros (daktariškos) – 100g
Gaminimas
- Daktarišką dešrą smulkiai supjaustome ir dubenyje sumaišome su tarkuotu fermentiniu sūriu ir majonezu.
- Sudedame petražoles, svogūnus, beriame druskos ir pipirų ir dar kartą viską išmaišome.
- Paruoštą aptepą dedame ant baltos duonos.
- Šiuos sumuštinius patiekiame tiek šaltus tiek karštus.
teko skanauti sitokiu sumustiniu.labai lengvai padaromi, gal per 5 min. :)pusryciams idealus variantas, nes uzuot kelusis, galiu pasnaust dar kuri laika 🙂