• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Pyragėliai su sūriu

2011-04-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*500g miltų
*0,5 a.š. druskos
*150ml vandens
*50ml aliejaus
*0,5 a.š. kepimo miltelių
*1 v.š. sausų mielių
*1 kiaušinio trynys
*2 svogūnai
*300g mozzarella sūrio ar fermentinio sūrio
*1 v.š. miltų (įdarui)
*150ml grietinėlės
*1 kiaušinis (įdarui)
*2 v.š. sviesto

Gaminimas

Dubenyje sumaišome miltus su mielėmis, kepimo milteliais ir druska. Supilame vandenį ir aliejų ir rankomis išminkome tešlą ir šiltai ją padedame 1 valandai,kad tešla iškiltų.
Įkaitiname keptuvę su sviestu ir sudedame smulkintą svogūną.Kepame apie 5-8 minutes. Suberiame į keptuvę šaukštą miltų, išmaišome. Pilame grietinėlę ir dar porą minučių kaitiname. Keptus svogūnus su grietinėle atvėsiname.
Sutarkuojame sūrį ir sudedame į dubenį su keptais svogūnais. Į įdarą dedame kiaušinį (žalią) ir gerai išmaišome viską.
Tešlą iškočiojame 0,7cm storio. Imame norimo skersmens indą ir išspaudžiame iš tešlos apvalias formeles, į kurių vidurį dedame po šaukštą įdaro. Užspaudžiame pyragėlių kraštelius taip kad kepant neatsidarytų ir neišbėgtų įdaras.
Įkaitiname orkaitę iki 180-190 laipsnių.
Sudedame pyragėlius į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi. Prieš dedame į orkaitę, visus pyragėlius aptepame plaktu kiaušinio tryniu ir pabarstome sezamo sėklomis (nebūtina). Dedame į orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių.
Pyragėlius su sūriu patiekiame šiltus kaip užkandį.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, fermentinis sūris, grietinėlė, kepimo milteliai, kiaušiniai, mielės, miltai, mozzarella sūris, Patiekalai receptai, pyragėliai, receptas, sviestas, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Makaronai su kalafioro ir sūrio padažu
Sekantis įrašas: Troškintos vištienos šlaunelės su paprikomis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt