• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Rikotos užkandis su keptais pomidorais

2011-03-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*200g rikotos sūrio
*100g svogūnų laiškų
*8 vyšniniai pomidorai
*1 skiltelė česnako
*2 v.š. aliejaus
* skrudinta duona
*druska ir pipirai

Gaminimas

:
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių.
Vyšninius pomidorus sumaišome su aliejumi, druska ir pipirais. Sudedame pomidorus į kepimo skardą ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 1 valandą.
Rikotos sūrį pertriname elektriniu maišytuvu kartu su žiupsneliu druskos ir česnako skiltele. Į pertrintą sūrį dedame smulkintus svogūnų laiškus ir išmaišome.
Iškepus pomidorams, į lėkštę dedame ricotos sūrį su žalumynais, šalia dedame keptus pomidorus ir patiekiame su skrudinta duona.
Rikotos užkandis su keptais pomidorais puikiai tiks prie vyno.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, duona, Patiekalai receptai, receptas, rikotos sūris, svogūnų laiškai, užkandis, vyšniniai pomidorai

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Tepamas ridikėlių kremas
Grybų paštetas su lydytu sūriu

Previous Post: « Silkė su avokadais
Sekantis įrašas: Sluoksniuotas daržovių pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt