• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Rūkytos lašišos ir obuolių sumuštinis

2011-03-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*2 obuoliai
*1 raudonas svogūnas
*250g rūkytos lašišos
*pipirai
*1,5 v.š. majonezo
*0,5 a.š. citrinos sulčių
*0,5 a.š. aliejaus
*juoda rupi duona

Gaminimas

Obuolius supjaustome nedideliais kubeliais.
Lašišą ir svogūną susmulkiname ir sumaišome su obuoliais.
Atskirame dubenyje sumaišome majonezą, citrinos sultis, aliejų ir žiupsnelį pipirų. Paruoštą padažą pilame ant žuvies su obuoliais ir sumaišome. Gautą masę tepame ant juodos duonos ir patiekiame.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, citrina, duona, lašiša, majonezas, obuolys, sumuštinis, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Kruasanai su kumpiu ir sūriu
Kruasanai su kumpiu ir sūriu
Pikantiškų salotų sumuštiniai
Pikantiškų salotų sumuštiniai
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša
Vieno kasnio sumuštinukai su lašiša

Previous Post: « Vaisių ir riešutų duona
Sekantis įrašas: Silkė su avokadais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt