Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Krapų – 0.5 šaukšto
- Grietinės (30%) – 1 šaukštas
- Varškės – 200g
- Kaparėlių – 50g
- Lašišos (rūkytos) – 300g
- Sviesto – 1 šaukštas
- Salotų (Iceberg) – 50g
Gaminimas
- Varškę sutriname su grietine bei sviestu. Beriame druskos ir pipirų, sudedame kaparėlius ir krapus ir šaukštu išmaišome.
- Lašišą supjaustome juostelėmis.
- Ant nuplauto salotų lapo dedame šaukštą paruoštos varškės ir kelias juosteles lašišos. Salotos lapą suvyniojame ir dedame į lėkštę.
Simas
Labai fkusno 😀
Kulinarė
Ačiū 🙂 tikiuosi, rasite daugiau skanių patiekalų receptų!