Ingridientai
- 2 pomidorai
- 150g feta sūrio
- 1-2 avokadai
- 1 raudonas svogūnas
- 50g graikinių riešutų
- 2 v.š. citrinos sulčių
- salotų lapai
- druska ir pipirai
Gaminimas
Pomidorus ir avokadus supjaustome nedideliais kubeliais.
Svogūną supjaustome pusžiedžiais.
Dubenyje sumaišome pomidorus, avokadus, svogūną, graikinius riešutus, kubeliais pjaustytą fetos sūrį. Paskaniname salotas druska, pipirais ir citrinos sultimis. Paruoštas salotas dedame į nuplautus gūžinių salotų lapus ir suvyniojame. Šiuos salotų suktinukus galima dar įvynioti į ploną lavašą ar uždėti ant paskrudintos sumuštinių duonos.
Salotų suktinukai puikiai tiks pusryčiams ar kaip užkandis.
Parašykite komentarą