Ingridientai
*300g silkės filė
*3-4 svogūnai
*100ml acto
*100ml šilto vandens
*1 lauro lapas
*1 a.š. cukraus
*1 v.š. aliejaus
*1 a.š. cinamono
*0,5 a.š. druskos
Gaminimas
Svogūnus nulupame, supjaustome griežinėliais, sudedame į dubenį ir pabarstome trupučiu cinamono.
Silkės filė supjaustome gabaliukais, sudedame į dubenį ant svogūnų ir truputį pabarstome cinamonu ir įdedame lauro lapą.
Sumaišome actą, cukrų, vandenį, likusį cinamoną ir aliejų. Paruoštą marinatą užpilame ant silkės su svogūnais.
Silkę su cinamonu marinuojame mažiausiai 5 valandas.
Patiekdami į lėkštę dedame silkės gabaliukus, o ant viršaus uždedame neišardytus svogūnų žiedus.
Labai skanus patiekalas!