Ingridientai
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
- Pomidorų padažo – 5 arb. šaukšt.
- Grybų – 200g
- Silkių – 300g
- Svogūnų – 2vnt.
Gaminimas
- Miško grybus nuverdame pasūdytame vandenyje.
- Svogūną supjaustome pusžiedžiais ir sudedame į keptuvę kartu su sviestu. Kepame apie 4 minutes.
- Apkepus svogūnams sudedame nuvirtus grybus ir 4 valg. š. pomidorų padažo. Kaitiname ant silpnos ugnies apie 6 minutes. Beriame druskos ir pipirų.
- Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir sudedame į dubenį.
- Grybų pagardą ataušiname ir sumaišome su silkė. Patiekdami šį užkandį pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.
Parašykite komentarą