• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkė su grybais

2010-09-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Silkė su grybais

Ingridientai

  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Pomidorų padažo – 5 arb. šaukšt.
  • Grybų – 200g
  • Silkių – 300g
  • Svogūnų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Miško grybus nuverdame pasūdytame vandenyje.
  2. Svogūną supjaustome pusžiedžiais ir sudedame į keptuvę kartu su sviestu. Kepame apie 4 minutes.
  3. Apkepus svogūnams sudedame nuvirtus grybus ir 4 valg. š. pomidorų padažo. Kaitiname ant silpnos ugnies apie 6 minutes. Beriame druskos ir pipirų.
  4. Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir sudedame į dubenį.
  5. Grybų pagardą ataušiname ir sumaišome su silkė. Patiekdami šį užkandį pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, grybai, Patiekalai receptai, pomidorų padažas, receptas, silkė, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais

Previous Post: « Greitas bulvių kugelis
Sekantis įrašas: Grybų pica »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt