• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkė su grybais

2010-09-03 by Kulinarė Palikti komentarą

Silkė su grybais

Ingridientai

  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 2 šaukštai
  • Pomidorų padažo – 5 arb. šaukšt.
  • Grybų – 200g
  • Silkių – 300g
  • Svogūnų – 2vnt.

Gaminimas

  1. Miško grybus nuverdame pasūdytame vandenyje.
  2. Svogūną supjaustome pusžiedžiais ir sudedame į keptuvę kartu su sviestu. Kepame apie 4 minutes.
  3. Apkepus svogūnams sudedame nuvirtus grybus ir 4 valg. š. pomidorų padažo. Kaitiname ant silpnos ugnies apie 6 minutes. Beriame druskos ir pipirų.
  4. Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir sudedame į dubenį.
  5. Grybų pagardą ataušiname ir sumaišome su silkė. Patiekdami šį užkandį pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, grybai, Patiekalai receptai, pomidorų padažas, receptas, silkė, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis
Kepti šprotai

Previous Post: « Greitas bulvių kugelis
Sekantis įrašas: Grybų pica »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt