Ingridientai
- 8 virtos nedidelės bulvės
- 200g silkės filė
- 2 marinuoti agurkai
- 1 šviežias agurkas (trumpavaisis)
- pusė poro
- 4 v.š. kaparėlių
- 1 v.š. acto
- 2 v.š. garstyčių
- 4 v.š. aliejaus
- pipirai
Gaminimas
Marinuotus agurkėlius smulkiai supjaustome ir sumaišome su smulkiai pjaustytu šviežiu agurku, smulkintais porais ir kaparėliais.
Virtas bulves pjauname į keturias dalis ir išdėliojame po 2 pjaustytas bulves į lėkštę.
Atskirai sumaišome garstyčias su actu, trupučiu druskos ir pipirų bei aliejumi. Paruoštą padažą pilame ant agurkų ir gerai išmaišome.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir išdėliojame ant bulvių. Ant silkės dedame po 1,5 šaukštą agurkų pagardo ir patiekiame.
Silkę su kaparėliais ir agurkais galime patiekti ir su šiltomis bulvėmis ir su šaltomis.
Parašykite komentarą