• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkė su kaparėliais ir agurkais

2011-02-11 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 8 virtos nedidelės bulvės
  • 200g silkės filė
  • 2 marinuoti agurkai
  • 1 šviežias agurkas (trumpavaisis)
  • pusė poro
  • 4 v.š. kaparėlių
  • 1 v.š. acto
  • 2 v.š. garstyčių
  • 4 v.š. aliejaus
  • pipirai

Gaminimas


Marinuotus agurkėlius smulkiai supjaustome ir sumaišome su smulkiai pjaustytu šviežiu agurku, smulkintais porais ir kaparėliais.
Virtas bulves pjauname į keturias dalis ir išdėliojame po 2 pjaustytas bulves į lėkštę.
Atskirai sumaišome garstyčias su actu, trupučiu druskos ir pipirų bei aliejumi. Paruoštą padažą pilame ant agurkų ir gerai išmaišome.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir išdėliojame ant bulvių. Ant silkės dedame po 1,5 šaukštą agurkų pagardo ir patiekiame.
Silkę su kaparėliais ir agurkais galime patiekti ir su šiltomis bulvėmis ir su šaltomis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: actas, agurkas, aliejus, bulvės, garstyčios, kaparėliai, poras, silkė

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis

Previous Post: « Pieniška vermišėlių sriuba su paprika
Sekantis įrašas: Vištienos salotos su krienais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt