Ingridientai
*350g silkės filė
*1 skardinė kukurūzų
*200g pievagrybių
*1 svogūnas
*2 v.š. aliejaus
*3 v.š. majonezo
*druska ir pipirai
Gaminimas
Kukurūzus nusausiname.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame smulkintą svogūną bei, į keturias dalis pjaustytus, pievagrybius (jei grybai didesni, tai pjaustome į daugiau dalių). Kepame viską apie 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Iškeptus svogūnus su grybais dedame į dubenį ir atvėsiname.
Silkės filė supjaustome nedideliais gabaliukais ir sumaišome su keptais pievagrybiais, žiupsneliu pipirų bei druskos, kukurūzais ir majonezu.
Silkę su kukurūzais ir pievagrybiais patiekiame kaip užkandį.
Parašykite komentarą