• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Silkė su saulėgrąžomis

2010-08-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Svogūnų – 4vnt.
  • Marinuotų silkių – 400g
  • Saulėgrąžų – 150g

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su 1 valg. š. aliejaus ir suberiame saulėgrąžas. Jas kepame vos 2 minutes dažnai maišydami. Apskrudusias saulėgrąžas dedame į dubenį.
  2. Į tą pačią keptuvę pilame 2 valg. š. aliejaus ir sudedame pjaustytus svogūnus, kuriuos kepame 4-5 minutes. Iškeptus svogūnus sumaišome su saulėgrąžomis ir paliekame, kad silkės pagardas atvėstų.
  3. Tuo metu nedideliais gabaliukais supjaustome silkę.
  4. Prieš patiekdami ant lėkštės dedame pjaustytą silkės filė ir uždengiame saulėgrąžų ir svogūnų pagardu, pabarstome pipirais ir bent 15 minučių dedame į šaldytuvą.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Žuvies ir kitų jūros gėrybių patiekalai Tagged With: aliejus, saulėgrąžos, silkė, svogūnai, užkandis, žuvis

 

Panašūs receptai

Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Kiaušinienė su lašiša ir špinatais
Keptos stintos su sultenemis
Keptos stintos su salotinėmis sultenėmis
Kepti šprotai

Previous Post: « Cezario salotų sumuštinis
Sekantis įrašas: Tuno sumuštinis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt