Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
- Čiobrelių – 2 šaukštai
- Pievagrybių – 450g
- Balzamiko acto – 1 šaukštas
- Česnako skiltelių – 4vnt.
- Petražolių – 1 šaukštas
Gaminimas
- Įkaitiname keptuvę su 3 valg. š. aliejaus ir sudedame nepjaustytus pievagrybius. Kepame 5-7 minutes ir tada sudedame smulkintus česnakus bei čiobrelius. Kepame ant vidutinės ugnies dar 3-5 minutes.
- Apskrudusius grybus sudedame į dubenį ir pabarstome druska bei pipirais, suberiame petražoles, užpilame balzamiko actu ir išmaišome.
- Patiekiame kaip garnyrą ar šiltą užkandį su itališka skrudinta duona.
Parašykite komentarą