• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Skrudinti grybai su česnakais ir čiobreliais

2010-08-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Skrudinti grybai su česnakais ir čiobreliais

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 3 šaukštai
  • Čiobrelių – 2 šaukštai
  • Pievagrybių – 450g
  • Balzamiko acto – 1 šaukštas
  • Česnako skiltelių – 4vnt.
  • Petražolių – 1 šaukštas

Gaminimas

  1. Įkaitiname keptuvę su 3 valg. š. aliejaus ir sudedame nepjaustytus pievagrybius. Kepame 5-7 minutes ir tada sudedame smulkintus česnakus bei čiobrelius. Kepame ant vidutinės ugnies dar 3-5 minutes.
  2. Apskrudusius grybus sudedame į dubenį ir pabarstome druska bei pipirais, suberiame petražoles, užpilame balzamiko actu ir išmaišome.
  3. Patiekiame kaip garnyrą ar šiltą užkandį su itališka skrudinta duona.

Kategorijos:Daržovių bei grybų patiekalai, Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, balzamiko actas, česnakas, čiobrelis, garnyras, grybai, petražolė, pievagrybiai, užkandis

 

Panašūs receptai

Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis
Naminiai bulvių traškučiai
Naminiai Saldžiųjų Bulvių Traškučiai
Pikantiški bulvių šiaudeliai

Previous Post: « Cukinijų ir bulvių blynai
Sekantis įrašas: Skrudintų koldūnų užkandis su padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt