• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Skrudintų koldūnų užkandis su padažu

2010-08-10 by Kulinarė Palikti komentarą

Skrudintų koldūnų užkandis su padažu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Alyvuogių aliejaus – 0.3 šaukštai
  • Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
  • Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Sojos padažo – 6 arb. šaukšt.
  • Raudonojo vyno acto – 3 šaukštai
  • Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Česnako skiltelių – 1vnt.
  • Koldūnų su mėsa – 450g

Gaminimas

  1. Sojų padažą patartina naudoti vienodomis dalimis šviesų ir tamsų.
  2. Užverdame puodą su vandeniu ir sudedame koldūnus. Verdame kol koldūnai iškyla į puodo paviršių.
  3. Tuo metu dubenėlyje sumaišome visus padažui reikalingus produktus ir dedame į šaldytuvą bent valandai.
  4. Išvirtus koldūnus nusausiname.
  5. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame koldūnus. Kepame kol koldūnai apskrus.
  6. Patiekti kaip užkandį.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, čili pipiras, cukrus, imbieras, koldūnai, raudonojo vyno actas, sojų padažas

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Skrudinti grybai su česnakais ir čiobreliais
Sekantis įrašas: Marinuoti svogūnai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt