Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 0.3 šaukštai
- Imbierų – 1 arbatinis šauktštelis
- Aitriųjų paprikų (maltų) – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Sojos padažo – 6 arb. šaukšt.
- Raudonojo vyno acto – 3 šaukštai
- Cukraus – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Koldūnų su mėsa – 450g
Gaminimas
- Sojų padažą patartina naudoti vienodomis dalimis šviesų ir tamsų.
- Užverdame puodą su vandeniu ir sudedame koldūnus. Verdame kol koldūnai iškyla į puodo paviršių.
- Tuo metu dubenėlyje sumaišome visus padažui reikalingus produktus ir dedame į šaldytuvą bent valandai.
- Išvirtus koldūnus nusausiname.
- Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame koldūnus. Kepame kol koldūnai apskrus.
- Patiekti kaip užkandį.
Parašykite komentarą