Ingridientai
*1 baklažanas
*150g feta sūrio
*pakelis sluoksniuotos tešlos
*3 v.š. aliejaus
*druska
*2-3 skiltelės česnako
Gaminimas
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Sluoksniuotą tešlą atšildome ir supjaustome į keturias dalis kiekvieną lakštą.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame riekelėmis pjaustytą baklažaną, kurį kepame 3 minutes iš abiejų pusių. Iškeptą baklažaną dedame ant rankšluostinio popieriaus ir truputį atvėsiname.
Česnako skilteles supjaustome plonais griežinėliais ir po 1-2 tuos griežinėlius dedame ant sluoksniuotos tešlos kvadratėlių. Ant česnako dedame po riekę baklažano, ant baklažano dedame po nedidelį gabaliuką feta sūrio ir truputį pabarstome druska.
Sudedame pyragėlius ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepame apie 20 minučių.
Sluoksniuotos tešlos pyragėlius su baklažanais patiekiame tiek šiltus tiek šaltus.
Tai puikus užkandis prie vyno.
Parašykite komentarą