• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sluoksniuotos tešlos sausainukai su grybais

2010-12-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Sluoksniuotos tešlos sausainukai su grybais

Sluoksniuotos tešlos sausainiukams reikės

  • 1 pakelio sluoksniuotos bemielės tešlos
  • 400g miško grybų (tinka ir pievagrybiai)
  • 1 svogūno
  • druskos
  • pipirų
  • 1 valg. š. aliejaus
  • 1 valg. š. miltų

Gaminimas

  1. Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių.
  2. Jei naudojame sūdytus grybus, tai tokiu atveju juos nuverdame.
  3. Nuvirtus grybus sumalame mėsmale ir dubenyje sumaišome kartu su šaukštu miltų, smulkintu svogūnu, trupučiu pipirų (druską dedame jei naudojame nesūdytus grybus) ir aliejumi.
  4. Bemielę tešlą atšildome ir supjaustome norimo dydžio kvadratėliais.
  5. Ant kiekvieno kvadratėlio šaukšteliu dedame paruoštų grybų ir, jei norime, sulenkiame į trikampius (užspaudžiame du priešingus kampus. Jei sausainius perlenkiame, tada būtų gerai apteptu juos plaktu kiaušiniu).
  6. Paruoštus sausainukus su grybais dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir dedame į orkaitę.
  7. Kepame apie 15-20 minučių.
  8. Sluoksniuotos tešlos sausainukus su grybais patiekiame tiek šiltus, tiek šaltus.
  9. Skanaus!

Jei patiko šie pyragėliai, būtinai pabandykite ir sluoksniuotos tešlos sausainiukus su baklažanais.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Daržovių bei grybų patiekalai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, grybai, miltai, pievagrybiai, sausainiai, sluoksniuota tešla, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baklažanais
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su baklažanais
Saldi topinambų užkepėlė
Pupelių paštetas su alyvuogėmis
Pupelių paštetas su alyvuogėmis

Previous Post: « Silkė su cinamonu
Sekantis įrašas: Greiti bulviniai blyneliai su faršu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Silkės ir varškės aptepas užkandžiams Silkės ir varškės aptepas užkandžiams
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt