• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sluoksniuotos tešlos sausainukai su grybais

2010-12-22 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*1 pakelis sluoksniuotos bemielės tešlos
*400g miško grybų (tinka ir pievagrybiai)
*1 svogūnas
*druska ir pipirai
*1 v.š. aliejaus
*1 v.š. miltų

Gaminimas

Orkaitę įkaitiname iki 170 laipsnių.
Jei naudojame sūdytus grybus, tai tokiu atveju juos nuverdame. Nuvirtus grybus sumalame mėsmale ir dubenyje sumaišome kartu su šaukštu miltų, smulkintu svogūnu, trupučiu pipirų (druską dedame jei naudojame ne sūdytus grybus) ir aliejumi.
Bemielę tešlą atšildome ir supjaustome norimo dydžio kvadratėliais. Ant kiekvieno kvadratėlio šaukšteliu dedame paruoštų grybų ir, jei norime, sulenkiame į trikampius (užspaudžiame du priešingus kampus. Jei sausainius perlenkiame, tada būtų gerai apteptu juos plaktu kiaušiniu). Paruoštus sausainukus su grybais dedame į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir dedame į orkiatę, kur kepame apie 15-20 minučių.
Sluoksniuotos tešlos sausainukus su grybais patiekiame tiek šiltus tiek šaltus.

Kategorijos:Aptepai ir nesaldūs kepiniai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, grybai, miltai, pievagrybiai, sausainiai, sluoksniuota tešla, svogūnai, užkandis

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Tepamas ridikėlių kremas
Grybų paštetas su lydytu sūriu
Grybų paštetas su lydytu sūriu

Previous Post: « Silkė su cinamonu
Sekantis įrašas: Greiti bulviniai blyneliai su faršu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt