• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Šparagai kepti su šonine

2011-01-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*400g šparagų
*300g kiaulienos šoninės (tinka ir žalia ir rūkyta)
*druska ir pipirai
*2 v.š. aliejaus

Gaminimas

Šoninę supjaustom plonomis juostelėmis ir jomis apvyniojame po 2-3 šparagus.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir sudedame šonine apvyniotus šparagus, kuriuos kepame 4-6 minutes iš visų pusių. Iškeptus šparagus su šonine pabarstome druska ir pipirais.
Patiekiame šiltus kaip užkandį.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, kiaulienos šoninė, šparagai, užkandis

 

Panašūs receptai

Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos

Previous Post: « Sriuba su šukutėmis ir apelsinų sultimis
Sekantis įrašas: Makaronai su kiaušiniu, cukinijomis ir faršu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt