• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Špinatų omletas su muskatu

2012-05-30 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*4 kiaušiniai
*70ml pieno
*100g špinatų
*1 skiltelė česnako
*0,25 a.š. malto muskato
*2 v.š. aliejaus
*druska ir pipirai

Gaminimas


Špinatus nuplauname ir nusausiname.
Kiaušinius kartu su pienu, žiupsneliu druskos ir pipirų, muskatu, ir smulkiai kapotu česnaku.
Į plakinį sudedame truputį susmulkintus špinatus ir išmaišome.
Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir supilame paruoštą plakinį. Kepame omletą po 2-3 minutes iš abiejų pusių ant silpnos ugnies, keptuvę uždengę dangčiu.
Špinatų omletą su muskatu patiekiame šiltą.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai, Vegetariški patiekalai Tagged With: aliejus, česnakas, kiaušiniai, muskatas, omletas, Patiekalai receptai, pienas, špinatai

 

Panašūs receptai

Šakšuka (Shakshouka)
Sumuštiniai su keptomis daržovėmis bei pelėsiniu sūriu
Sumuštiniai su pupelėmis ir salieru

Previous Post: « Svogūniniai lietiniai su kalafioru ir faršu
Sekantis įrašas: Perlinės kruopos su Bešamelio padažu užkeptos sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt