
Ingridientai:
- 100g pelėsinio sūrio (su mėlynuoju pelėsiu)
- 100 smulkintų porų
- 1 didesnis saliero stiebas
- 5 duonos riekės
- varškės kremo
- 3 v.š. aliejaus
- truputis druskos
- pipirų
Gaminimas:
- Duonos riekes paskrudiname su 2 v. š. aliejaus (arba skrudintuvėje).
- Į keptuvę pilame likusį aliejų ir sudedame smulkintus porus bei supjaustytą salierą.
- Kepame daržoves apie 3-4 minutes ant vidutinės ugnies. Pabarstome druska ir pipirais.
- Iškeptas daržoves atvėsiname.
- Paskrudintą duoną aptepame varškės kremu.
- Dedame keptų daržovių, o ant daržovių pabarstome pelėsinio sūrio kubeliais.
- Šis užkandis puikiai tik pusryčiams ar vakarienei.
- Skanaus!
Parašykite komentarą