• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sumuštinis su keptu kiaušiniu

2010-05-14 by Kulinarė Palikti komentarą

Sumuštinis su keptu kiaušiniu

Ingridientai

  • Porų – 5g
  • Kiaušinių – 1vnt.
  • Fermentinis sūrio – 10g
  • Baltos duonos riekių – 1vnt.
  • Kumpio riekių – 1vnt.

Gaminimas

  1. Ant duonos riekės dedame gabaliuką kumpio, ant kumpio uždedame sūrį ir pabarstome porais.
  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir įmušame kiaušinį. Kiaušinį kepame kelias minutes (priklausomai, ar skystas ar kietas kiaušinio trynys patinka). Iškeptą kiaušinį dedame ant duonos su kumpiu ir sūriu.
  3. Pabarstome druska ir pipirais.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai Tagged With: duona, fermentinis sūris, kiaušiniai, kumpis, Patiekalai receptai, poras, receptas, sumuštinis, svogūnų laiškai, užkandis

 

Panašūs receptai

Kesadilijos
Kesadilijos
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Fritatos ir beigelio sumuštinis su bulvių paplotėliu

Previous Post: « Mornay padažas
Sekantis įrašas: Graikiški mėsos kukuliai su pomidorų padažu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt