Ingridientai
- Sūrio (Cheddar) – 20g
- Pusryčių bandelių – 1vnt
- Pomidorų – 25g
- Pomidorų padažo – 4 arbatiniai šaukšteliai
- Kiaušinių – 2vnt
- Tabasco padažo – 0.2 arbatinio šaukštelio
- Majonezo – 4 arbatiniai šaukšteliai
- Garstyčių – 2 arbatiniai šaukšteliai
- Salotų – 2vnt
- Sviesto – 1 šaukštas
Gaminimas
- Ant vidutinės ugnies dedame nedidelį puodą ir į jį sudedame šilauoges, pusę turimo cukraus ir įspaudžiame sultis iš citrinos. Leidžiame silpnai užvirti ir maišant kaitiname apie 5-6 minutes, kol viskas sutirštės. Atidedame į šoną.
- Tuo tarpu dubenyje sumaišome miltus, kepimo miltelius, sodą, likusį cukrų bei druską.
- Atskirame inde sumaišome varškę, pieną bei kiaušinio baltymus. Supilame ant sausų ingredientų.
- Viską gerai išmaišome iki vientisos masės.
- Ant vidutinės ugnies įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame po 1-2 šaukštus tešlos. Apačiai apkepus ir pradėjus kilti burbulams, blynus apverčiame ir pakepame dar apie minutę.
- Dedame blynus į lėkštę ir apliejame šilauogių sirupu.
- Skanaus!
Parašykite komentarą