Ingridientai
- Majonezo – 30g
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Garstyčių – 0.5 šaukšto
- Svogūnų – 20g
- Obuolių – 100g
- Vištienos krūtinėlės – 300g
- Obuolių sidro acto – 5ml
- Salierų – 50g
- Muskato – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Juodos duonos riekių – 8vnt.
Gaminimas
- Vištiena tinka tiek virta, tiek kepta.
- Sumaišome majonezą, garstyčias, actą ir muskatą.
- Dubenyje sumaišome pjaustytą vištieną, obuolį, salierus ir svogūną. Pabarstome druska ir pipirais. Į vištieną supilame paruoštą majonezo padažą ir išmaišome.
- Ant riekės duonos dedame salotų lapą, dedame pora šaukštų vištienos su padažu, užklojame salotos lapu ir dedame ant viršaus antrą duonos riekę.
Parašykite komentarą