• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sūrio fondiu II

2011-02-07 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g ementalio sūrio
  • 250g gruyere sūrio
  • 100g fermentinio sūrio
  • 400ml sauso balto vyno
  • 2 v.š. vyšnių likerio
  • 1 skiltelė česnako
  • 1 v.š. miltų
  • 0,25 a.š. malto muskato
  • druska ir pipirai

Gaminimas


Sūrius sutarkuojame ir sumaišome su visais ingredientais. Dedame į mikrobangų krosnelę ir šildome kol sūris išsilydo. Supilame viską į fondiu indą ir patiekiame.
Šį sūrio fondiu galime patiekti tiek su skrudinta balta duona, tiek su mėsa ir daržovėmis.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: baltas vynas, česnakas, ementalio sūris, gruyere sūris, likeris, miltai, muskatas

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Kaimiška bulvienė
Sekantis įrašas: Vištiena su ananasais »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt