• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Sūrio fondiu

2011-01-20 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g kieto čederio sūrio (tinka kietas fermentinis sūris)
  • 2 v.š. miltų
  • 1 a.š. druskos
  • 0,25 a.š. pipirų
  • 1 skiltelė česnako
  • 0,33ml alaus
  • 0,5 a.š. tabasko padažo
  • prancūziškas batonas

Gaminimas


Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių. Duoną supjaustome vieno kąsnio kubeliais ir įdedame į orkaitę, kur paskrudiname 5-10 minučių (nereiktų perdžiovinti).
Fondiu dubenyje sumaišome visus likusius ingredientus ir išlydome.
Į sūrio fondiu mirkome paskrudintą batoną.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: alus, batonas, čederio sūris, česnakas, fermentinis sūris, Tabasko padažas

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Karštas krabų padažas užkandžiams
Sekantis įrašas: Aluje troškinta vištiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt