Ingridientai
- Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Sviesto – 50g
- Paprikos miltelių – 0.5 arbatinio šauktštelio
- Kvietinių miltų – 200g
- Žaliųjų alyvuogių – 200g
- Cheddar sūrio – 150g
Gaminimas
- Dubenėlyje sumaišome visus produktus išskyrus alyvuoges.
- Sūrio ir miltų masėje iš visų pusių apvoliojame kiekvieną alyvuogę. Paruoštas alyvuoges bent 20 minučių dedame į šaldiklį.
- Orkaitę įkaitiname iki 190 laipsnių.
- Kepimo skardą išklojame kepimo popieriumi ir sudedame alyvuogių burbuliukus. Kepame apie 15 minučių, kol užkandis švelniai paruduos.
- Patiekti galima tiek šiltus tiek ir šaltus.
Parašykite komentarą