• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Suvožtiniai sumuštiniai su virta kiauliena

2011-04-21 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*350g virtos kiaulienos
*250g salotų lapų
*100g majonezo
*8 riekės sumuštinių duona
*druska ir pipirai

Gaminimas


Kiaulienos mėsą išverdame ir atvėsiname. Mėsą supjaustome mažais kubeliais.
Sumuštinių duonos riekes iš vienos pusės aptepame majonezu. Ant keturių riekių apteptų majonezu išdėliojame pjaustytą mėsą. Mėsą pabarstome druska ir pipirais ir ant viršaus dedame salotų lapų. Sumuštinį užvožiame kita aptepta duonos rieke ir patiekiame.
Suvožtiniai sumuštiniai su virta kiauliena puikiai tiks pusryčiams ar pavakariams.

Kategorijos:Patiekalai ir jų receptai, Sumuštiniai, Užkandžiai Tagged With: duona, kiauliena, majonezas, Patiekalai receptai, receptas, salotos, sumuštinis, užkandis

 

Panašūs receptai

Kesadilijos
Kesadilijos
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Sumuštinis su krevetėmis ir marinuotomis morkomis
Fritatos ir beigelio sumuštinis su bulvių paplotėliu

Previous Post: « Trinta rūgštynių sriuba
Sekantis įrašas: Salierų ir pomidorų užkepėlė »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt