• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tapenade su ančiuviais

2011-03-02 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 300g Kalamata alyvuogių
  • 2 v.š. kaparėlių
  • 3 ančiuvių filė aliejuje
  • 1 skiltelė česnako
  • 2 v.š. aliejaus
  • 1 v.š. citrinos sulčių

Gaminimas


Dubenyje elektriniu smulkintuvu susmulkiname alyvuoges, kaparėlius, ančiuvius ir česnaką iki vientisos masės (bet nereiktų smulkinti iki piurė). Į masę pilame aliejų bei citrinų sultis ir išmaišome.
Tapenade tepame ant skrudintos ar šviežios baltos duonos.
Puikiai tiks kaip užkandis prie vyno.

Kategorijos:Paštetai ir įvairūs aptepai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, alyvuogės, ančiuviai, česnakas, citrina, kaparėliai

 

Panašūs receptai

Cukinijų suktinukai
Cukinijų suktinukai
fetos ir morku pastetas
Fetos sūrio ir karamelizuotų morkų paštetas
Morkų aptepas (brusketa)

Previous Post: « Spalvingieji bulviniai blynai
Sekantis įrašas: Krabų padažas žuviai »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt