• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tortilijos su vištiena

2013-01-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g vištienos krūtinėlės
  • 1 svogūnas
  • 1 paprika raudona
  •  1 morka
  • 4 česnako skiltelės
  • 100g svogūnų laiškų
  • 50g petražolių
  • 2-2,5 v.š. grietinės
  • 1 a.š. prieskonių tortilijoms
  • 60ml aliejaus
  • druska ir pipirai
  • tortilijos lakštai

 

Gaminimas

 

Morką nulupame ir sutarkuojame stambia tarka.

Svogūną bei česnakus nulupame ir susmulkiname.

Papriką supjaustome plonomis juostelėmis.

Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais kubeliais.

Petražoles bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustome.

Įkaitiname keptuvę su porą šaukštų aliejaus ir sudedame pusę smulkinto česnako. Po minutės, kai pasklinda česnako aromatas, sudedame vištienos kubelius, kuriuos kepame ant vidutinės ugnies apie 4-5 minutes. Iškeptą vištieną sudedame į dubenį.

Keptuvėje įkaitiname likusį aliejų ir sudedame morkas, svogūnus bei česnakus, kuriuos kepame apie 4 minutes ant vidutinės ugnies. Apkepus daržovėms į keptuvę sudedame papriką bei smulkintas prieskonines žoleles. Pabarstome druska ir pipirais ir porą minučių kepame. Į keptuvę su daržovėmis sudedame tortilijų prieskonius bei grietinę ir išmaišę dar 1-2 minutes kaitiname. Iškeptas daržoves sudedame į dubenį su vištiena ir viską išmaišome.

Ant tortilijos lakšto dedame įdarą ir užlenkiame kraštus (kaip voką).

Įkaitiname keptuvę be jokio aliejaus ir sudedame paruoštas tortilijas, kurias švelniai paskrudiname.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, grietinė, morka, paprika, paukštiena, petražolė, svogūnai, svogūnų laiškai, tortilija, užkandis, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Kepti vištienos piršteliai
Salotų suktinukai su vištiena
Plaktas kiaušinis su lašiša
Plaktas kiaušinis su lašiša

Previous Post: « Keptas varškės sūris su morkomis bei česnakais
Sekantis įrašas: Lietiniai su mėsos faršu, porais ir parmezanu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm Stiklinė lėkštė "Paisley", 33cm
  • Sausainių formelė "Namas" Sausainių formelė "Namas"
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm
  • Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm Stiklinis indas salotoms, 20x20x8cm
  • Stiklinis dubuo salotoms, 970ml Stiklinis dubuo salotoms, 970ml
  • Sausainių kepimo formelė "Elnias" Sausainių kepimo formelė "Elnias"
  • Stiklinis dubuo salotoms, 25cm Stiklinis dubuo salotoms, 25cm

Populiariausi receptai

  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Troškintos vištienos kepenėlės Troškintos vištienos kepenėlės
  • Marinuoti svogūnai Marinuoti svogūnai prie šašlykų
  • Virtos didelės pupos su česnaku Virtos didelės pupos su česnaku
  • Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu Makaronai su šonine ir grietinėlės padažu

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2025 · Kulinare.lt