• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tortilijos su vištiena

2013-01-08 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

  • 250g vištienos krūtinėlės
  • 1 svogūnas
  • 1 paprika raudona
  •  1 morka
  • 4 česnako skiltelės
  • 100g svogūnų laiškų
  • 50g petražolių
  • 2-2,5 v.š. grietinės
  • 1 a.š. prieskonių tortilijoms
  • 60ml aliejaus
  • druska ir pipirai
  • tortilijos lakštai

 

Gaminimas

 

Morką nulupame ir sutarkuojame stambia tarka.

Svogūną bei česnakus nulupame ir susmulkiname.

Papriką supjaustome plonomis juostelėmis.

Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais kubeliais.

Petražoles bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustome.

Įkaitiname keptuvę su porą šaukštų aliejaus ir sudedame pusę smulkinto česnako. Po minutės, kai pasklinda česnako aromatas, sudedame vištienos kubelius, kuriuos kepame ant vidutinės ugnies apie 4-5 minutes. Iškeptą vištieną sudedame į dubenį.

Keptuvėje įkaitiname likusį aliejų ir sudedame morkas, svogūnus bei česnakus, kuriuos kepame apie 4 minutes ant vidutinės ugnies. Apkepus daržovėms į keptuvę sudedame papriką bei smulkintas prieskonines žoleles. Pabarstome druska ir pipirais ir porą minučių kepame. Į keptuvę su daržovėmis sudedame tortilijų prieskonius bei grietinę ir išmaišę dar 1-2 minutes kaitiname. Iškeptas daržoves sudedame į dubenį su vištiena ir viską išmaišome.

Ant tortilijos lakšto dedame įdarą ir užlenkiame kraštus (kaip voką).

Įkaitiname keptuvę be jokio aliejaus ir sudedame paruoštas tortilijas, kurias švelniai paskrudiname.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Paukštienos patiekalai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, grietinė, morka, paprika, paukštiena, petražolė, svogūnai, svogūnų laiškai, tortilija, užkandis, vištienos krūtinėlė

 

Panašūs receptai

Kepti vištienos piršteliai
Salotų suktinukai su vištiena
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Keptas varškės sūris su morkomis bei česnakais
Sekantis įrašas: Lietiniai su mėsos faršu, porais ir parmezanu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt