
Ingridientai
- 250g vištienos krūtinėlės
- 1 svogūnas
- 1 paprika raudona
- 1 morka
- 4 česnako skiltelės
- 100g svogūnų laiškų
- 50g petražolių
- 2-2,5 v.š. grietinės
- 1 a.š. prieskonių tortilijoms
- 60ml aliejaus
- druska ir pipirai
- tortilijos lakštai
Gaminimas
Morką nulupame ir sutarkuojame stambia tarka.
Svogūną bei česnakus nulupame ir susmulkiname.
Papriką supjaustome plonomis juostelėmis.
Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais kubeliais.
Petražoles bei svogūnų laiškus smulkiai supjaustome.
Įkaitiname keptuvę su porą šaukštų aliejaus ir sudedame pusę smulkinto česnako. Po minutės, kai pasklinda česnako aromatas, sudedame vištienos kubelius, kuriuos kepame ant vidutinės ugnies apie 4-5 minutes. Iškeptą vištieną sudedame į dubenį.
Keptuvėje įkaitiname likusį aliejų ir sudedame morkas, svogūnus bei česnakus, kuriuos kepame apie 4 minutes ant vidutinės ugnies. Apkepus daržovėms į keptuvę sudedame papriką bei smulkintas prieskonines žoleles. Pabarstome druska ir pipirais ir porą minučių kepame. Į keptuvę su daržovėmis sudedame tortilijų prieskonius bei grietinę ir išmaišę dar 1-2 minutes kaitiname. Iškeptas daržoves sudedame į dubenį su vištiena ir viską išmaišome.
Ant tortilijos lakšto dedame įdarą ir užlenkiame kraštus (kaip voką).
Įkaitiname keptuvę be jokio aliejaus ir sudedame paruoštas tortilijas, kurias švelniai paskrudiname.
Parašykite komentarą