Ingridientai
- Majonezo – 60g
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Parmezano sūrio – 40g
- Salierų – 2vnt.
- Tuno savo sultyse – 370g
- Paprikų – 1vnt.
- Baltos duonos riekių – 8vnt.
- Pomidorų – 2vnt.
- Svogūnų – 1vnt.
- Salotų \”Iceberg\” – 8vnt.
Gaminimas
- Dubenyje sumaišome nusausintą tuną, smulkintą svogūną, pjaustytą salierą, sūrį ir smulkintą papriką. Į tuną beriame druskos ir pipirų.
- Sumuštinių duoną paskrudiname.
- Ant duonos dedame lapą salotų ir pora šaukštų tuno masės. Ant tuno dedame riekelę pomidoro ir užklojame dar vienu lapu salotų.
- Užvožiame kita duonos rieke ir patiekiame.
Parašykite komentarą