• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Tunu farširuoti kiaušiniai

2010-08-26 by Kulinarė Palikti komentarą

Tunu farširuoti kiaušiniai

Ingridientai

  • Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
  • Kiaušinių – 4vnt.
  • Tuno savo sultyse – 185g
  • Sviesto – 2 šaukštai
  • Svogūnų – 1vnt.

Gaminimas

  1. Kietai išverdame kiaušinius ir atvėsiname juos šaltame vandenyje.
  2. Smulkiai supjaustome svogūną.
  3. Nusausiname tuną.
  4. Kiaušinius perpjauname pusiau išilgai ir išimame trynius.
  5. Atskirame dubenėlyje šakute sutriname trynius su sviestu. Į sutrintus trynius beriame druskos ir pipirų, dedame smulkintą svogūną, nusausintą tuną ir gerai viską išmaišome.
  6. Trynių ir tuno masę dedame į kiaušinių baltymų kaušelius.
  7. Prieš patiekiant bent 15 minučių palaikome šaldytuve.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: kiaušiniai, sviestas, svogūnai, tunas, užkandis

 

Panašūs receptai

Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Tortilijos su špinatais ir pupelėm⁣is
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos

Previous Post: « Burokėlių sriuba su džiovintais grybais (barščiai)
Sekantis įrašas: Orkaitėje kepti burokėliai su feta sūriu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt