
Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Maltų juodųjų pipirų – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Kiaušinių – 4vnt.
- Tuno savo sultyse – 185g
- Sviesto – 2 šaukštai
- Svogūnų – 1vnt.
Gaminimas
- Kietai išverdame kiaušinius ir atvėsiname juos šaltame vandenyje.
- Smulkiai supjaustome svogūną.
- Nusausiname tuną.
- Kiaušinius perpjauname pusiau išilgai ir išimame trynius.
- Atskirame dubenėlyje šakute sutriname trynius su sviestu. Į sutrintus trynius beriame druskos ir pipirų, dedame smulkintą svogūną, nusausintą tuną ir gerai viską išmaišome.
- Trynių ir tuno masę dedame į kiaušinių baltymų kaušelius.
- Prieš patiekiant bent 15 minučių palaikome šaldytuve.
Parašykite komentarą