• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Užkandinės spurgos su kukurūzais

2010-05-27 by Kulinarė Palikti komentarą

Užkandinės spurgos su kukurūzais

Ingridientai

  • aliejus spurgų virimui
  • 100g miltų
  • 1,5 arb. š. kepimo miltelių
  • druska ir pipirai
  • 1 kiaušinis
  • 50ml pieno
  • 2 valg. š. sviesto
  • 200g spragintų kukurūzų

Gaminimas

  1. Inde gerai išplakame pieną, kiaušinį, miltus, kepimo miltelius, sviestą, dedame druskos ir pipirų. Į tešlą sudedame spragintus kukurūzus ir paliekame brinkti -4-5 minutes.
  2. Per tą laiką kepimo inde į kaitiname aliejų.
  3. Į įkaitintą aliejų dedame po 1 valgomąjį šaukštą tešlos su kukurūzais ir kepame vos minutę ar dvi, tik tiek kol spurgos įgaus rusvą spalvą.
  4. Iškeptas spurgeles dedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų riebalus.
  5. Šį užkandį patiekiame su krapų padažas užkandžiams.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, kiaušiniai, kukurūzai, miltai, pienas, spurgos, sviestas, užkandis

 

Panašūs receptai

Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai
Kreminė kapotų avižų košė
Kreminė kapotų avižų košė
Baklažanų užkandis
Baklažanų užkandis

Previous Post: « Krapų padažas užkandžiams
Sekantis įrašas: Agurkų ir mangų salsa »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt