Ingridientai
- lakštinės tešlos
- 100g lydyto sūrio
- 50g fermentinio sūrio
- 0,5 svogūno
- 0,1 a.š. sojos padažo
- 0,25 a.š. česnakinės druskos
- 3 krabų lazdelių
- 1 kiaušinio
- aliejaus
Gaminimas
- Lydytą sūrį sumaišome su tarkuotu fermentiniu sūriu, smulkintu svogūnu, krabų lazdelėmis, česnakine druska ir sojos padažu.
- Atskirai išplakame kiaušinį.
- Imame nedidelį lakštą (8x8cm), jo kraštus aptepame plaktu kiaušiniu, per vidurį dedame sūrio masės ir trikampiu užspaudžiame kraštus.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame pagamintus ragelius. Kepame po 2-3 minutes kol užkandžiai švelniai apskrunda.
- Patiekiame tiek šiltus tiek šaltus. Puikiai tiks kaip užkandis prie alaus.
Parašykite komentarą