• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Užkandiniai kepti trikampėliai su sūriu

2010-09-28 by Kulinarė Palikti komentarą

Užkandiniai kepti trikampėliai su sūriu

Ingridientai

  • lakštinės tešlos
  • 100g lydyto sūrio
  • 50g fermentinio sūrio
  • 0,5 svogūno
  • 0,1 a.š. sojos padažo
  • 0,25 a.š. česnakinės druskos
  • 3 krabų lazdelių
  • 1 kiaušinio
  • aliejaus

Gaminimas

  1. Lydytą sūrį sumaišome su tarkuotu fermentiniu sūriu, smulkintu svogūnu, krabų lazdelėmis, česnakine druska ir sojos padažu.
  2. Atskirai išplakame kiaušinį.
  3. Imame nedidelį lakštą (8x8cm), jo kraštus aptepame plaktu kiaušiniu, per vidurį dedame sūrio masės ir trikampiu užspaudžiame kraštus.
  4. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame pagamintus ragelius. Kepame po 2-3 minutes kol užkandžiai švelniai apskrunda.
  5. Patiekiame tiek šiltus tiek šaltus. Puikiai tiks kaip užkandis prie alaus.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, fermentinis sūris, kiaušiniai, krabų lazdelės, lydytas sūris, sojų padažas, svogūnai, tešla, užkandis

 

Panašūs receptai

Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Keptų ryžių užkandėlė su tunu
Orkaitėje užkepti Nachos
Orkaitėje užkepti Nachos
Žalieji blynų suktinukai
Žalieji blynų suktinukai

Previous Post: « Lakštinė šaldyta tešla
Sekantis įrašas: Orkaitėje keptos bulvės su tunu »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt