Ingridientai
- Druskos – 0.25 arbatinio šauktštelio
- Alyvuogių aliejaus – 100ml
- Parmezano sūrio – 50g
- Juodųjų alyvuogių – 100g
- Česnako skiltelių – 1vnt.
- Čiabatų – 1vnt.
Gaminimas
- Aliejų pilame į dubenį ir į jį įspaudžiame česnaką, suberiame druską ir tarkuotą parmezano sūrį.
- Alyvuoges susmulkiname (geriausia elektriniu smulkintuvu), tačiau ne iki vientisos masės, bet kad liktų nedideli gabaliukai alyvuogių.
- Susmulkintas alyvuoges sudedame į dubenį su aliejumi ir viską išmaišome.
- Šį užkandį patiekdami į lėkštę dedame pjaustytos ciabatos ir šalia paruoštą padažą duonai.
- Mirkome duoną į aliejaus-parmezano padažą ir skanaujame su vynu.
Parašykite komentarą