Ingridientai
- 1 pakelis sluoksniuotos tešlos
- 150g rūkytos dešros
- 150g fermentinio sūrio
- 1 svogūnas
- 1 a.š. raudonėlio
- 50g majonezo
- 50g pomidorų padažo
- aliejus
Gaminimas
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių.
Atšildytą tešlą aptepame trupučiu majonezo, trupučiu pomidorų padažo bei aliejaus ir supjaustome kvadratėliais (6 vnt).
Dešrą ir svogūną supjaustome riekėmis (svogūną plonesnėmis).
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
Ant kiekvieno aptepto tešlos gabaliuko dedame po pusę riekelės svogūno, ant viršaus riekelę dešros, pabarstome tarkuotu sūriu ir raudonėliu.
Sudedame paruoštas “picas” į kepimo skardą išklotą kepimo popieriumi ir dedame į orkaitę, kur kepame apie 15 minučių.
Kepta sluoksniuotos tešlos užkandas – picas patiekiame tiek šiltas tiek šaltas.
Parašykite komentarą