• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Varškės padažas užkandžiams

2011-01-31 by Kulinarė Palikti komentarą

Ingridientai

*200g varškės
*3-4 v.š. grietinės
*1 a.š. aliejaus
*1 skiltelė česnako
*0,4 a.š. druskos
*1 a.š. krapų

Gaminimas

Varškę ištriname su grietine ir sudedame smulkintus česnakus bei krapus, beriame druską ir supilame aliejų. Viską išmaišome ir patiekiame su traškučiais ar skrudinta duona.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, grietinė, krapai, padažas, užkandis, varškė

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Aštri saldžiarūgštė kiauliena
Sekantis įrašas: Ispaniškai troškinta vištiena »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt