• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

KULINARE.LT

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vištienos užkandis su riešutų sviesto padažu

2010-11-19 by Kulinarė Palikti komentarą

Vištienos užkandis su riešutų sviesto padažu

Ingridientai

  • Druskos – 0.5 arbatinio šauktštelio
  • Cukraus – 1 šaukštas
  • Vištienos krūtinėlės – 1000g
  • Imbierų – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Kiaušinių – 2vnt.
  • Vandens – 70ml
  • Sojos padažo – 2 šaukštai
  • Kukurūzų krakmolo – 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnako skiltelių – 2vnt.
  • Citrinos sulčių – 2 šaukštai
  • Žemės riešutų sviesto – 200g

Gaminimas

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustome nedideliais kubeliais ir pabarstome druska.
  2. Dubenėlyje sumaišome žemės riešutų sviestą su sojų padažu, vandeniu, citrinų sultimis bei cukrumi.
  3. Įkaitiname keptuvę su 3 valg. š. aliejaus ir sudedame vištienos kubelius, kuriuos kepame ant vidutinės ugnies apie 4 minutes dažnai pamaišydami. (Jei norime kepti su prieskoniuose apvoliotą vištieną, tai prieš kepdami, dubenyje išplakame kiaušinį su krakmolu, dedame tarkuotą imbierą ir truputį druskos. Plakiniu užpilame vištienos gabaliukus, kuriuos rankomis išmaišome, kad kiaušiniai pasiskirstytų tolygiai. Dedame į keptuvę, kur taip pat kepame).
  4. Iškeptą vištieną suveriame ant medinių iešmelių ir sudedame į lėkštę šalia padažo.
  5. Vištieną dažome į padažą ir valgome.
  6. Šis užkandis puikiai tiks prie alaus.

Kategorijos:Įvairūs užkandžiai, Patiekalai ir jų receptai, Užkandžiai Tagged With: aliejus, česnakas, cukrus, imbieras, kiaušiniai, krakmolas, padažas, sojų padažas, užkandis, vištiena, vištienos krūtinėlė, žemės riešutų sviestas

 

Panašūs receptai

Sluoksniuotos Tešlos Krepšeliai Su Ožkos Pieno Sūriu Ir Špinatais
Garam masala omletas
Garam masala omletas
Mini pusryčių picos
Mini pusryčių picos

Previous Post: « Makaronai su riešutų sviestu
Sekantis įrašas: Porų pyragas »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Sviesto ir grietinės padažas Sviesto ir grietinės padažas

Naujausi blogo įrašai

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Agurkai

Ananasai

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2021 · Kulinare.lt