Ingridientai
- 350g virtos žuvies filė be kaulų ir be odos
- 1 svogūnas
- 30g svogūno laiškų
- raudonas čili pipiras
- 2 skiltelės česnako
- 30g petražolių
- 120g miltų
- 2 kiaušiniai
- 120ml pieno
- aliejus
- druska ir pipirai
Gaminimas
- Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejaus ir pakepiname (apie 3 minutes) smulkintus svogūną ir svogūnų laiškus, čili pipirą ir 1 skiltelę česnako.
- Tuo metu sudedame virtą žuvį į dubenį ir ją susmulkiname. Į tą patį dubenį sudedame keptus prieskonius, įberiame druskos ir pipirų.
- Miltus, pieną ir kiaušinius suplakame atskirame dubenyje, dedame smulkintų petražolių ir gautą masę supilame į dubenį su žuvimi.
- Į keptuvę pilame aliejaus, ir įkaitus riebalams, dedame po šaukštą žuvies tešlos. Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių, perkepti nereikėtų, nes žuvis ne žalia, o virta.
- Pyragėlius patiekiame su ypatingu pomidorų džemu ar citrininiu kario padažu.
Parašykite komentarą