• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais

2021-07-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.

Vafliams su sūriu reikės:

  • 2 kiaušinių
  • 2 puodelio pasukų
  • 2 puodelių miltų
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio pipirų
  • 2 a.š. kepimo miltelių
  • 1 puodelio tarkuoto sūrio (ideliai tinka čederis ar kieta mocarela)
  • Saujos svogūnų laiškų
  • Riebalų keptuvei

Gaminimo eiga:

  1. Dubenyje išplakame kiaušinius.
  2. Supilame pasukas ir gerai išmaišome.
  3. Kitame dubenyje sumaišome miltus, druską, pipirus ir kepimo miltelius.
  4. Į miltus supilame kiaušinių masę ir gerai išplakame.
  5. Mentele švelniai į tešlą įmaišome sūrį.
  6. Svogūnų laiškus susmulkiname ir taip pat įmaišome į tešlą.
  7. Įkaitiname vaflių keptuvę.
  8. Keptuvę patepame riebalais – sviestu ar aliejumi.
  9. Dedame tešlą į keptuvę – kvadratiniams vafliukams užtenka vieno didelio šaukšto tešlos.
  10. Kepame iki kol vafliai bus auksinės spalvos.
  11. Skanu valgyti su kiaušiniu, su sriracha padažu arba tiesiog mirkyti į pomidorų padažą.
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Miltiniai patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Baltyminė duona be gliuteno
Baltyminė duona be gliuteno
Virtinukai su grybais
Virtinukai su grybais
Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru
Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru

Previous Post: « PŪSTŲ RYŽIŲ BATONĖLIAI
Sekantis įrašas: Pusryčių burgeris »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt