Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.
Vafliams su sūriu reikės:
- 2 kiaušinių
- 2 puodelio pasukų
- 2 puodelių miltų
- Žiupsnelio druskos
- Žiupsnelio pipirų
- 2 a.š. kepimo miltelių
- 1 puodelio tarkuoto sūrio (ideliai tinka čederis ar kieta mocarela)
- Saujos svogūnų laiškų
- Riebalų keptuvei
Gaminimo eiga:
- Dubenyje išplakame kiaušinius.
- Supilame pasukas ir gerai išmaišome.
- Kitame dubenyje sumaišome miltus, druską, pipirus ir kepimo miltelius.
- Į miltus supilame kiaušinių masę ir gerai išplakame.
- Mentele švelniai į tešlą įmaišome sūrį.
- Svogūnų laiškus susmulkiname ir taip pat įmaišome į tešlą.
- Įkaitiname vaflių keptuvę.
- Keptuvę patepame riebalais – sviestu ar aliejumi.
- Dedame tešlą į keptuvę – kvadratiniams vafliukams užtenka vieno didelio šaukšto tešlos.
- Kepame iki kol vafliai bus auksinės spalvos.
- Skanu valgyti su kiaušiniu, su sriracha padažu arba tiesiog mirkyti į pomidorų padažą.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Emilijai.
Parašykite komentarą