• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais

2021-07-05 by Kulinarė Palikti komentarą

Vafliai su sūriu ir svogūnų laiškais

Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite ir apžiūrėkite mūsų nuolat atsinaujinantį, kepimo indų, lėkščių ir kitų virtuvės reikmenų asortimentą. Parduotuvę rasite čia.

Vafliams su sūriu reikės:

  • 2 kiaušinių
  • 2 puodelio pasukų
  • 2 puodelių miltų
  • Žiupsnelio druskos
  • Žiupsnelio pipirų
  • 2 a.š. kepimo miltelių
  • 1 puodelio tarkuoto sūrio (ideliai tinka čederis ar kieta mocarela)
  • Saujos svogūnų laiškų
  • Riebalų keptuvei

Gaminimo eiga:

  1. Dubenyje išplakame kiaušinius.
  2. Supilame pasukas ir gerai išmaišome.
  3. Kitame dubenyje sumaišome miltus, druską, pipirus ir kepimo miltelius.
  4. Į miltus supilame kiaušinių masę ir gerai išplakame.
  5. Mentele švelniai į tešlą įmaišome sūrį.
  6. Svogūnų laiškus susmulkiname ir taip pat įmaišome į tešlą.
  7. Įkaitiname vaflių keptuvę.
  8. Keptuvę patepame riebalais – sviestu ar aliejumi.
  9. Dedame tešlą į keptuvę – kvadratiniams vafliukams užtenka vieno didelio šaukšto tešlos.
  10. Kepame iki kol vafliai bus auksinės spalvos.
  11. Skanu valgyti su kiaušiniu, su sriracha padažu arba tiesiog mirkyti į pomidorų padažą.
  12. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Emilijai.

Kategorijos:Miltiniai patiekalai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Baltyminė duona be gliuteno
Baltyminė duona be gliuteno
Virtinukai su grybais
Virtinukai su grybais
Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru
Lietiniai su grybų ir kiaušinių įdaru

Previous Post: « PŪSTŲ RYŽIŲ BATONĖLIAI
Sekantis įrašas: Pusryčių burgeris »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Šio mėnesio populiariausi

  • Aliuminis puodas, 20l Aliuminis puodas, 20l
  • Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm Balta stačiakampė lėkštė, 30x15cm
  • Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l Stiklinis butelis metaliniu dangteliu, 1l
  • Stiklinis matavimo indas, 1000ml Stiklinis matavimo indas, 1000ml
  • Melamino indas salotoms su dangčiu, 23.6cm
  • Aliuminis puodas, 24cm Aliuminis puodas, 24cm
  • 3 lėkščių komplektas Web 3 lėkščių komplektas Web
  • Stiklinis dubenėlis, 205ml Stiklinis dubenėlis, 205ml
  • Skaidri lėkštė Paris, 23cm Skaidri lėkštė Paris, 23cm
  • Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm Stiklinis kepimo indas pyragams, 26cm

Populiariausi receptai

  • Obuolių skonio pusryčių tortas Obuolių skonio pusryčių tortas
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle
  • Sveikas sūrio pyragas Sveikas sūrio pyragas
  • grybu ikrai ziemai Grybų ikrai
  • astri adzika Aštri adžika žiemai

Naujausi blogo įrašai

Marcipanas – klasikinis saldus skanėstas su turtinga istorija

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2023 · Kulinare.lt