
Laikas atsinaujinti virtuvę? Užsukite į mūsų internetinę parduotuvę ir išsirinkite Jums patinkančius indus bei virtuvės reikmenis. Parduotuvę rasite čia.
Ingredientai:
- 2 pakeliai varškės (360g)
- 2-3 bananai
- 2 kiaušiniai
- kokoso drožlės
- 1,5 a.š. luobelių (nors, manau, nebūtina, galima maltų avižų įdėti)
- agavų sirupo
- cinamono
Gaminimas:
- Sublendiname varškę, bananus, kiaušinius, luobeles ir cinamoną; įmaišome kokoso drožlių.
- Kiek stambiau supjaustome bananą, išmaišome su cinamonu ir agavu sirupu.
- Formą patepame kokosu aliejumi, dedame ant dugno karamelinius bananus ir pilame varškės masę.
- Dedame kepti į orkaitę 35-40min 180°C.
- Iškepus apverčiame formą, kad bananai liktų viršuje.
- Kadangi apkepas nėra mega saldus (nebent bananai didesni ir geltonesni), ant viršaus užpilame dar šiek tiek agavų sirupo ir užbarstome cinamono su kokoso drožlėmis.
- Valgau su graikišku jogurtu ir uogomis!
- Desertiniai pusryčiai už kuriuos skrandis padėkos!
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – some_thing_about_food.
Parašykite komentarą