
Reikės:
- 400g varškės
- 3 šaukštų graikiško jogurto
- 100g sviesto
- 200g sausainių
- Kelių skonio lašiukų (nebūtina)
- 30g rudojo cukraus
- 3 obuolių
- Šaukštelio cinamono
- 2 šaukštų riešutų sviesto
Gaminimo eiga:
- Obuolius papjaustykite kubeliais ir pakepinkite keptuvėje su šaukštu lydytu sviestu bei cukrumi ir cinamonu.
- Kepkite kelias minutes, obuoliai turi vos vos suminkštėti.
- Tuomet varškę sutrinkite rankiniu blenderiu su sviestu, jogurtu, skonio lašiukais (jei jų neturite įdėkite kelis šaukštus cukraus).
- Sausainius sutrupinkite ir dėkite į varškės masę.
- Varškės masę sumaišykite su sutrintais sausainiais.
- Į norimą formą dėkite puse varškės masės, tuomet obuolius, tada ant viršaus vėl varške, o ant pačio viršaus šaukštu paskirstykite maždaug tolygiai riešutų sviesto sluoksnį.
- Dėkite į šaldytuvą nakčiai, o tuomet ragaukite????
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Receptai visiems.
Parašykite komentarą