• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar
  • Skip to footer

Receptai, patiekalai - Kulinare.lt

  • Pagrindinis
  • Receptai
  • Parduotuvė
  • Blogas
  • Kontaktai

Varškės žagarėliai

2021-11-18 by Kulinarė Palikti komentarą

Varškės žagarėliai

Varškės žagarėliams reikės

  • 250g varškės
  • 3 kiaušinių
  • 250g grietinės
  • 4 v.š. cukraus
  • 3 v.š. aliejaus
  • Žiupsnelio druskos
  • Pusės arbatinio šaukštelio sodos nugesintos su actu
  • 250-300g miltų (tiek, kad tešla būtų minkšta, bet neliptų prie rankų)

Ruošimo eiga

  1. Varškę dubenyje ištrinti su cukrumi ir druska, tuomet įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.
  2. Į varškės-kiaušinių masę sudėti grietinę ir aliejų, viską dar kartelį gerai permaišyti.
  3. Tada įdėti actu nugesintą soda, išmaišyti.
  4. Na, o dabar atėjo miltų eilė. Miltus geriausia dėti po truputį, kad tešla gerai išsimaišytų ir nebūtų gumuliukų.
  5. Kai tešlą sumaišome, ją reikėtų išsiimti ant stalviršio ir dar kelis kartus perminkyti rankomis.
  6. Kai tešla jau paruošta, ją reikia iškočioti ir susipjaustyti stačiakampiais.
  7. Stačiakampių viduryje padaryti skylutę ir perkišti vieną tešlos gala. Taip susiformuoja gražūs žagarėliai.
  8. Kepti įkaitintame aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.
  9. Nuostabiai traškūs išorėje, bet labai minkšti viduje.
  10. Greitai pagaminami, kurie nepaliks abejingų….
  11. Skanaus!

Už receptą dėkojame – Viktorijai.

Kategorijos:Desertai, Kiti kepiniai, Patiekalai ir jų receptai

 

Panašūs receptai

Tradicinis naminis batonas
Tradicinis naminis batonas
Purūs vafliai
Purūs vafliai
Varškės apkepas indeliuose su trešnėmis
Varškės apkepas indeliuose su trešnėmis

Previous Post: « Meksikietiškos įdarytos paprikos
Sekantis įrašas: Makaronai su krevetėmis »

Reader Interactions

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Populiariausi receptai

  • Troškinti rauginti kopūstai Troškinti rauginti kopūstai
  • Sluoksniuota tuno mišrainė (salotos Mimoza)
  • Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu Kepti koldūnai su sūrio ir grietinės padažu
  • Guacamole Paprasta gvakamolė (guacamole)
  • Makaronai su vištiena ir grietinėle Makaronai su vištiena ir grietinėle

Naujausi blogo įrašai

Kaip sutaupyti ruošiant ypatingus patiekalus?

Kaip išvirti skanų žuvies sultinį ir kur jį panaudoti?

10 paprastų būdų, kaip pradėti sveikiau maitintis jau šiandien

Maisto produktai, kurie pagerina jūsų miego kokybę

Konkursas „Maistas dėl kurio alpstu“

Footer

  • Pristatymas ir Grąžinimas
  • Apie Mus
  • Privatumo politika
  • Kontaktai

Copyright © 2022 · Kulinare.lt