Ar jau lankėtės mūsų parduotuvėje? Užsukite apžiūrėkite mūsų naują indų asortimente. Parduotuvę rasite čia.
Reikės:
- 200g konservuotų sviestinių pupelių
- 2 vidutinio dydžio bulvių
- 1 nedidelio svogūno
- 100g džiuvesėlių
- Kelių česnako skiltelių
- Druskos
- Pipirų
- Aliejaus kepimui
Gaminame:
- Blenderiu sutrinti pupeles, nuskustas ir supjaustytas bulves bei svogūną.
- Į gautą pupelių ir bulvių masę įmaišome džiuvesėlius ir sutrintas česnakų skilteles.
- Taip pat įmaišome druską bei pipirus.
- Kepti blynelius ant nedidelės kaitros iš abiejų pusių.
- Patiekti su norimu pikantišku ar žolelių padažu.
- Skanaus!
Už receptą dėkojame – Viktorijai.
Parašykite komentarą